Utkast: Så skönt ...

Så skönt det ska bli med helg. Uppskattar helgerna och ledighet på ett helt annat vis nu när jag jobbar måndag till fredag.

I helgen blir det inget springande från dörr till dörr iför monsterkostym, utan betydligt lugnare.
Ska till Mörbylånga och sätta ett ljus på morfars grav för först gången. Kan knappt fatta att det är ett år sen han somnade in... Tiden har gått så fort. Vi har flyttat till Kalmar och så har Olle kommit in i våra liv. Honom hade morfar tyckt om. Han gillade hundar och dom han. Känns sorgligt att dom inte fick träffa varandra.
Funderar på att skapa lite ikväll. Ett hjärta av röda rosor är det som jag klurar på. Tänkte vi unden sätta det tillsammans med ett ljus hos morfar. Vi får se hur och vad det blir. Återkommer med resultatet.

Helgen kommer också bjuda på middag hemma hos mamma på söndag och kanske en fest på lördag men vet inget bestämt kring den än. Känner mest för att bara ligga i sköna soffan och pilla navlen och sticka en tröja =) Det kan ju så klart inte, men drömma kan man ju....

Nu ska dammsugaren fram och sen moppen. Tycket att det känns som om jag har dragit hem hela sandlådan från dagiset i min hall!!!! Fy det började när Olle kom till oss. Finns det ett samband tro.....?! Jag älskar allt med den lille kille förutom just det. Det blir sand ju precis överallt!!!!!! Åååå Jag blir tokig!

Önskar Alla en trevlig helg
Hej!

Lill-kille Olle

Utkast: Jaha då ...

Jaha då var klockan snart 19:00 och vi har tyvärr inte ätit än, men maten står på spisen och är i rappet klar....
Jag är inte van vid att jobba så här mycket, så långa dagar och heller inte med barn. Är ju van vid äldre, 75+.
Om jag säger så så är dom inte riktigt lika högljuda och rörliga =) Där man sätter rullstolen kan man oftast hitta den senare, oftast. Men man kommer väl in i detta också =)

Annars förutom jobbet så har jag spridit lite pengar kring mig idag. Tankat fullt i Peggen, handlat MAXI och betalt min order från Tupperwarepartyt hos G:son.
Men det är bara att se glad ut för bensin måste man ha, lika så mat och min silikonform  var så fräck!!!!

Nähe nu säger kocken att maten är klar.
Morsning!

Barn.....

Detta inlägg tillägnar jag Yngve =) Vad skulle jag göra utan dig.....? Nähe du det vet jag inte....

Mitt liv har tagit en ny vändning. Har tagit ett tillfällit dteg från vården och klivit rakt in i barnomsorgen. Jag tycker väldigt mycket om barn, stora som små. Längtar tills jag får egna men även när man får tillfälle att låna andras. Men det som har slagit mig nu efter dessatvå veckor som gått är: F*n vilken röstresurs vissa barn har!!!! En del barn tycks inte ens veta vad "man behöver inte skrika utan prata med varandra".
Idag var jag på en avdelning där hela ordinariepersonalstyrkan var på kurs och tre ovana vikarier slängdes in. Jag det kanske säger allt. Barnen testade oss under hela dagen!!! Så idag har man verkligen fått stå för vad man säger och inte rubba en millimeter. Detta resulterade i att jag nästan deckade när jag kom hem och tack vare hunden kom ut på en uppfriskande promenix. Tack Olle!

Idag blev det ingen galla kastad på någon, men som vi sa så ska man ju ha något att skriva om imon =)

Tack idag Slut för idag (I riktig dagisanda Hahaha)

Hej och Välkommen till mitt krypin

Idag var vi på dop. Min kompis har fått sin andra lilla tös och som skulle döpas. Mysigt med dop. Alla är glada och det är en positiv stämning, lika dant var det idag. Hon skötte sig utomordentligt det lilla pyret. Efter kyrkan var vi välkomna på fika. Där dukades det upp kakor, bullar och sen tårta. Vad gott det är med kakor!! Vi har aldrig det hemma, så kanske att man uppskattar det mer när det bjuds... Inte vet jag. Hamnade bland trevligt folk och det hjälper ju =)

Men...
Högmässan tog nästan 1,5 timma och halva tiden skulla man stå upp...! Varför ska man göra det? Blir man en bättre kristen då, ska man pinas, eller vad är anledningen??? Kan tycka att man kan stå under vissa läsningar men idag var det fööör mycket.

Nog om det. Min första bloggning är gjord och jag ser fram emot att få skriva lite då också. Nu ska kycklingen, riset och salladen tillagas. Vinet är redan uppkorkat och upphällt.
Önskar fortsatt trevlig söndag
Hej


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0