Aldrig mer ytterst!

Det som jag fasat för så länge hände tyvärr inatt. Hugo föll ur sängen!!!! Kände hur han försvann från mig och plötsligt så hörde jag en duns och sen började han gråta. Blev så otroligt rädd och agerade med en knivskarp hjärna mitt i natten! Tog honom i min famn och tröstade honom. Efter bara en liten stund somnade han om. Herre gud! Hugo får aldrig mer ligga ytterst!!!!

En rätt händelserik tisdag

Lugnet denna tisdagskväll har infunnit sig.
Alla måste är gjorda. Vi har tagit en långpromenad, besökt Lillebullen, ätit avskedsmiddag hos våra Stockholmsgrannar, Hugo sover och David är ute och springer.
Det var denna tisdag och snart är det sängen som gäller. Är lite sugen på att själv ta en joggingtur en kväll. Chockera kroppen lite.
Idag har vi haft fullt upp men det ar inte uppfattats så. Vi har tagit det lugt och bara jobbat på. Brukar bli bäst om man gör så och inte stressar.
Tror att jag avrundar här för ikväll.

God natt

Passar på...

Ensam för en stund. David tog Olle på en walk och Hugo sover (!) Han är tyvärr fortfarande förkyld och kvällen var jobbig för honom. Man kan höra honom snörvla från sovrummet ibland. Lille pyret.

Ikväll har vi tvättstugan och för första gången sen vi flyttat hit har jag blivit snodd på tiden. När jag kom ner, något sen men det spelar ingen roll, hade någon satt igång två maskiner på min tid!!! Blev så snopen och förbannad så jag satte min tvättkorg där - stängde dörren - och låste med mitt tvättlås!!!
Så kan det gå!!!

Imorgon ska vi ha barnvakt till Hugo för första gången. Mamma kommer hit och David och jag ska gå ut och äta mat och gå på bio. Blandade känslor vill jag lova!!!!!

Återkommer med mer om det

/Hej

Han äter igen!!!

Efter att ha fått sin första tand och en ordentlig förkylning har Hugo börjat äta igen. Han äter gröt, gröt med fruktpure i, gröt med grönsakspure i och enbart frukpure...! =) Han är för go den lille mannen, men det är en början och vi ska öva oss på enbart grönsakspure nu i dagarna.

Heja Hugo!!!




Far och son


Underbar vårdag

Solen skiner, blå himmel och fåglarna kvittrar!!!

Kan det bli bättre just nu???

Nä jag tror inte det


RSS 2.0