Bilder från dopet


Hugo med sin Fadder


Hugo döpt


Fina och goda saffransmuffins

Dop och annat skoj

Sen jag skrev sist har Hugo bkivit döpt. Han heter nu Bo Hugo Christian. Hans dop hölls söndagen den 6 dec i Mörbylånga kyrka. Var ganska nervös innan för hur det skulle gå. Vart vi skulle stå, hur vi skulle stå, hur vi skulle gå och vad Hugo skulle tycka om att döpas. Inte alla bara som tycker om att få vatten på huvudet eller kanske inte är på humör just då...
Dagen började med att vi glömde dopklänningen hemma. Kom på det just innan vi svängde ner på Ölandsbron. Så vi fick vända hem och hämta den =) Efter det så gick allt bra. Hugo skötte sig exemplarisk i kyrkan. Han skrattade med prästen och tyckte om resten av underhållningen i kyrakan. Hans Fadder Molle gjorde ett utmärkt jobb tillsammans med Hugo och dom två rodde iland den stunden i kyrkan.
Tillställningen efteråt med släkt och vänner hölls hemma hos mormor. Vi bjöd på kycklingsallad, vin, öl, ost, bröd och goda hembakade muffins.
Hugo uppvaktades med fina presenter och det kommer bli så fint i hans rum sen.
Under hela samvaron efter dopet sov Hugo men aknade till, fick mat och sen åkte vi hem och tackade för dagen.

Något som verkligen är trevligt är babyafé. Det anordnas på tisdagar mellan 13-15 för barn mellan 0-6 månader. Där sjunger man, fikar och träffar andra mammor med barn. Så mysigt och trevligt. Dom två som leder babycafé är två eldsjälar som man ser brinner för detta. Vilka underbara människor. Man känner sig så välkommen i ett speciellt lugn som infinner sig där.

Nu sover Hugo i sin säng men inte länge till kan jag tro. Låter som om han håller på att vakna. Han som är så trött.... Jaja bara att ta det som det är.

Imorgon blir min lilla kille 10 veckor och det är helt fantastiskt. Jag hat varit mamma i 10 veckor!
/Hej på er

RSS 2.0