24/2 = bokrea

David har blivit morbror igen. Blev en lite rund och go tjej. Önskar dom alla lycka till.
Får åka förbi en dag och passa på att mysa och lukta lite, för doften av bebis är oslagbar.....!!!

Hade jättetrevligt igår kväll hemma hos mamma på ljuspartyt. Fanns många nyheter och det var som vanligt svårt att välja vad man skulle köpa, för allt kan man ommöjligt köpa med tanke på priset. Men efter mycket vånda och svett är jag mycket nöjd. Det kommer lukta så gott här hemma sen.
Ett av mina bästa köp tror jag är ett ljus med en doft som ska ha en avslappnande effekt. Det kommer nog komma väl till pass......

Fick gå upp tidigt idag för hunden var tvungen att lätta på trycket, men det var faktiskt rätt skönt att komma upp.
Idag är höjdpunkten att kolla in bokrean. Har ganska höga förväntningar och hoppas på att gå ut från affären med iaf 2 st fynd.

Återkommer med mer info
//Hej

Problemet är löst

NU FUNGERAR VÅR HEMTELEFON IGEN!!!!!!!!!!!!

Så nu gott folk är det bara att ringa som vanligt

Funderingar på det som kommer skall

Igår besökte jag min kompis och hennes son på 2 månader i Algutsrum. Så söt han var. Man glömmer att dom är sådär små i början... Han var så lite och nätt. Verkligen fin.
Det var så mysigt att hälsa på. Vi gjorde inget direkt utan bara fanns och det uppskattas.

David (och jag) går i väntans tider, på att bli morbror. Det kommer säkert ske i dagarna. Trodde vi skulle få ett telefonsamtal igår men icke så vi väntar otåligt vidare...

Håller på att kolla upp lite aktiviteter till sommaren. Kanske ska iväg på en husvagnstripp med folket på innergården, ett besök i huvudstaden med grannarna under oss med personlig guidning =) blir det och sen ska det väl till lite lokala resmål och aktiviteter.
Funderar på att boka Svensson Svensson för mig honey. Någon/några som vill hänga på??? Hör gärna av dig/er.

Återkommer
//Kram



Pizzakväll

Igår kväll prövade vi den internationellt vinnande pizzan och den kommer ifrån Kalmar! Den kan köpas på Pizzapalatset och på var det strutskött, mango, chili och roccolasallad. Var annorlunda men väldigt god och den kommer vi nog köpa fler gånger.






Tillbaka!!!

Har varit sjuk ett tag men trodde att jag skulle kunna jobba och stå i nu, men så i onsdags så kände jag mig bokstavligen överkörd!!! Ont i kroppen och övertrött, men som alltid trodde jag att det var sömnen som spökade. På kvällen var jag helt slut och onsdagskvällen avslutades med uppkastning och sängåeende kl 20:00. På natten upprepades detta 4 gånger till. Misstänkt magsjuka....
Fick ett återfall mitt på dagen men sen var det lugnt. Låg pall hela dagen och som tur var hade Ida Olle.
Tusen tusen tack för det.
Under dessa tre veckor har jag tappat runt 8 kg. Inget jag sörjer med det finns mer eller mindre roliga sätt att göra det på. Detta är inget jag föredrar... Jag kommer säkert äta på mig snart igen =)

Annars så:

är det fortfarande snö ute. Skönt tycker jag, men snart skulle det bli varmare sa dom på nyheterna idag. Det blir ju mindre roligt men så måste det ju vara annars blir det ju aldrig vår...

jobbar jag fortfarande både inom barn- och äldreomsorgen.

växer Olle så det knakar. Kan inte längre väga honom på personvågen i famnen. Han är för stor och kan inte vara stilla. Men vi uppskattar hans vikt till 25 kg. Det gäller att han inte drar till för snabbt nu när det är halt ute, för då ligger man där =)

har vi något jättespännande på gång nästa lördag. Något som kommer förändra hela mitt liv. I say no more

Det var väl det för denna gång men till er som bara läser bloggen utan att höra av er personligen, det kan ju vara så att det finns saker att berätta som inte skrivs här...... Tänkvärt!

Ha en trelig helg och förbli friska och krya. Ett hett tips från någon som vet.
//Hej


RSS 2.0