Valborg och Hugosnack

Jaha, nu är det länge sen igen, men denna gång finns det en förklaring. Han heter Hugo och har sedan sist kommit på hur man kryper! Han har tagit sig fram över golvet ett tag men nu i veckan knäckte han krypkoden. Nu är han inte still mer än när han sover och äter om jag har tur (!). Han är fortfarande en mycket glad, social och go kille. Ler med hela ansiktet och charar de flesta med sina två små tänder. Min underbara lilla kille. Nätterna ser bättre ut just nu. Vaknar en gång och får då välling. Ingen amning längre. Är med blanade känslor jag sitter och ger honom välling nu för tiden. Det var så otroligt mysigt att amma. Den närhet och det speciella band vi hade under amningen. Hoppas att det håller i sig även med flaska.

Passar just nu på att skriva medan Hugo sover. Han ligger ute i sin vagn. Han sover så otroligt bra ute. Inne vaknar han bara efter en liten stund. Tur att vi bor som vi gör och att det inte är -17 grader ute längre.

Mamma kommer förbi senare idag för att samla in pengar. Ta från de rika och ge till de fattiga =) Man morbror fyller 50år (!) och det ska vara skrammel till honom. Så imorgon ska vi på 50-årskalas. Hugo har köpt sig en ny skjorta som han ska ha imorgon. Kalasfin!

Ikväll ska vi bort på Valborgsfirande. Ska till ett par som vi träffade genom föräldragruppen. Så Hugo ska träffa sin kompis Kevin. Det var så kul sist Kevin och hans mamma var här på fika. Killarna satt på golvet och tittade och snackade med varandra. Dom såg så söta ut och det var så kul att se vad det har hänt saker med dom. Hästlängder!!!

Imorgon blir Hugo 7 månader. Min lilla skatt! Han är fortafrande knapig med maten, men vi har inte givit upp utan kämpar på.
Har inte lagt in nya bilder från min kamera än men det kommer uppdateringar även på bildfronten.

Önskar alla en trevlig valborg.
/Hej




Påsk och vardag

Påsk är över och vi har vardag här hemma hos familjen Åstrand/Jessen.
Tror att Hugo har en förkylning på gång igen. Känns extra snorig och känslig. Ska inte säga något, vet bara hur jag själv känner när jag håller på att bli sjuk.
Men tack och lov deppar i Hugo ihop för det. Han lekar som vanligt just nu på golvet och tränar sig på att ta sig framåt. Att komma upp i krypställning är en sak, men att faktiskt ta sig fram på egen maskin är en anan. Övning ger färdighet ser jag ju. Snart kommer han att ta sig fram över golvet och då gäller det att vara med!
I påsk har vi tagit det lugnt. Har varit så skönt att ha David hemma och göra saker ihop.

Ser fram emot fredag. Då ska vi (jag och Hugo) träffa en kompis med barn. Dom har varit på semester i en månad så vi har inte setts på jättelänge! Ska bli att höra om hon ser stor skillnad på Hugo sen sist. Kan tänka mig att hon kommer få en smärre chock! =)

Nu ska jag ta tag i middagen!
/Hej

RSS 2.0