Bakkenbilder

Förra veckan var vi ju som sagt på Bakken utanför Köpenhamn. Det var hur trevligt som helst och tänkte lägga upp lite bilder därifrån.


Fikastopp i Sölvesborg. Det jag står och avnjuter är macka med stekt ägg på. Såå gott!!!


Här sitter vi och åker häst och vagn. Den ända åkatraktion vid åkte. Gravid vänlig =) och hur mysigt som helst. Det vill jag göra igen och igen.


Lite romantiskt blev det när man satt där och åkte. Väldigt stämningsfullt och mysigt...


Dessa två tog oss runt i den enorma parken. Tack!


Allt var inte rosenknopp den dagen. Bakken var som namnet låter backigt och det gjorde att man blev väldigt trött när klockan närmade sig 18:00. Vi gick ut till bussarna och satte oss för sittplatser var det dåligt med inne i parken. Här ses en väldigt trött Anna med en mage som inte var skön att bära på just då... Det var ju inte slut här inte. För nu väntade en 5,5 timmes resa på bussen hem. Var mör dagen efter sen...!

Här var lite av vår tripp till Bakken och dit åker jag gärna igen men inte på bussresa och inte som gravid kanske =)

Vad är det som är i min mage???

Ja det kan man fråga sig...
Vet inte vad det är för speciellt idag för idag bubblar det, snurras och lever rövare där inne i min mage
På utsidan ser man hur den lille på andra sidan rör sig och jag hoppas för allt i världen att det kommer vara så när älsklingen komer hem så han får se med egna ögon.
Tror han kommer bli stoltaste pappan som går att finna i världen då!!!!!!

V 25

Hej hej,
tänkte att det kanske på tiden för ett uppdatering kring vad som händer här hemma.

Mitt vik på sjukhemmet är slut och jag är nu i poolen och snurra, mest i Kalmar. Det är inget jag trivs särskilt bra med men ser det som något jag får ta mig igenom. Är ju inte länge tills jag inte behöver göra det längre.
Hemma så planeras det för fullt på alla plan. Hur det ska bli i det lilla rummet, hur det skall göras om i vardagsrummet och det är en del som ska inhandlas. Verkligen jättespännande detta! =) Vilket projekt vill jag lova....
Idag är det onsdag och vi går in i vecka 25. Känns nästan ofattbart. Enligt en sida på nätet skall nu den lille där inne vara omkring 33 cm, 800 g och 23 cm runt huvudet. En liten bebis med andra ord och det börjar kännas att det är på detta viset nu också =)
Idag blir det även tvättning, promenad och till kvällen Margaretaloppet. Vädret är ju inte lika underbart idag som det har varit men det kan vara skönt det också tycker jag. Lite andrum.

Nehe nu kallar tvättstugan på mig tror jag.
Kanske tittar in igen lite senare
//Hej

Lite bilder


Här är bild som är utlovat på blommorna som jag fick av David för ett tag sen nu.


Så här såg krukan ut.


Lite blommor och plantor till balkongen.


Ännu en blomma till balkongen.


Resultatet lite på sned =)

Där var lite av vad som har bloggats om tidigare.


Lååångt jobbpass ikväll

Torsdag och jobb. Ja det hinns inte med så mycket mer än jobb idag eftersom jag ska börja redan kl 13:30.
Visst blir det fler promenader och lite annat plock här hemma men inget annat större projekt.

Började dagen med en promenad på fastande mage. Alltid lika skönt och gott och komma hem och äta frukost. Blev frukost på balkongen. Två rostade mackor, te, appelsinjuice och en skål med yoghurt och start. Så gott och sååå gott på balkongen. Vardagslyx tycker jag.

Igår blev det bio, Änglar och demoner. Vi var mer än nöjda när vi gick ut ur salongen. Att man bara kan göra en sådan film.... Jisses!!! Får bra betyg av oss.

//Hej

Allt på höger sida + Änglar och demoner

Ikväll blir det bio, Änglar och demoner. Har rätt höga förväntningar på filmen. Får se hur filmen ställer sig till dom.
Den börjar kl 18:00 och jag tänkte göra egna hamburgare och ta med in till stan. Biljetterna ska hämtas ut 45 min innan filmen börjar och då har vi lite tid på oss att sitt och äta...
Tror att jag ska köpa mig en lite påse med godis att ha med till filmen och skippa popcornen.
Vi får se...

På fredag är David ledig eftersom han har tidig vecka denna vecka. Med andra ord han börjar en timma tidigare under fyra dagar och får fredagen fri. Väldigt bra deal!
Så på fredag ska vi gå på stan. Skall göra vissa beställningar och sen göra lite andra ärenden. Är inte orolig över vad vi ska fylla dagen med... Är aldrig ett prblem här hemma.

Idag är vi i 22+0 (vecka 23) ojojoj det börjar gå fort nu tycker jag. När man jobbar såhär så flyger dagarna och veckorna. Det fina vädret gör ju inte att tiden går saktare heller.
Sitter ute på balkongen och läser en gravidtidning. Nu längre drömmer man sig inte bort utan läser om sånt som komma skall. Så mysigt!!!

När jag vaknade igår så var min mage alderles skev. Tomt på vänster sida och en knöl på höger sida. Bebisen hade lagt sig där till höger och låg och knuffade lite så magen guppade. Jag tog mobilen och fotade en bild som skickades till den stolta blivande pappan. Det svarades "Fan va häftigt" och det håller jag med om att det verkligen var!!!!
Hoppas det upprepar sig på fredag eller lördag då vi har sovmorgon tillsammans här hemma.

Bäst att återgå till balkongen när solen är framme
//Hej

Måndag och städ

Helgen är slut och jag har arbetat mig igenom den, dag för dag. Idag är jag ledig och tänkte städa. Det är något som aldrig tar slut, speciellt sen Olle kom till oss. Otacksamt är det verkligen.
Blir lite damning, dammsugning och sen våttorkning.
Funderar även på att kanske rensa ut lite till eftersom snart får vi lov att få plats med en liten människa till här hemma och dess saker. Städade badrummet igår och flyttade runt sakerna lite. Blev till belåtenhet.
Kanske sätter klorna i det lilla rummet idag... Kanske kommer ett "före" och ett "efter" kort sen.

Bäst jag sätter igång medans lusten finns

Fredag och jobb

Så skönt med tredag. Känns härligt fast att man ska iväg och jobba. Trivs inte där jag ska jobba nu men det är bara extra timmar och bet utökar ju min mammapenning senare, så det är bara därför jag gör det....! Farför skulle man annars pina sig själv???
Det är inom hemtjänsten. Är inge fel på dom boende utan det är den övriga personalren. Jag menar, varför prata med vikarie när man kan läsa en tidning hela tiden då vi sitter vid samma bord... Så var det sist. Jag var extrainsatt. Först var jag utelåst viklet gjorde att jag blev efter i mitt schema. Sen jobbade jag på medans en annan ordinarie var inne i lokalen och rensade i skåpen och sen resten av turen (det jag såg av henne) satt och läste en tidning. Varför var det över huvudet taget extra insatt persona? Det kan man fundera på i dessa spartider.......

Hoppas på att det blir bättre idag, men jag har redan ställt in mig på att det kommer vara som vanligt och då har jag ju lagt ribban för min del. Får väl ta med en gravidtidning så man kan sysselsätta sig på de få uppehåll som blir =)

Önskar alla som läst en fortsatt trevlig fredag
//Hej!

Hur häftigt som helst

Det lilla pyret har vaknat till liv...

Jag har länge gått och väntat på att för känna något ifrån den lilla i magen. Har kännt lite difusa saker som jag har gissat mig till har varit den. Så igår kväll när vi lagt oss för natten hände det.
Jag höll mig hand på magen och plötsligt kände jag det, en spark rakt på min hand. Jag ryckte till och tänkte att detta var det jag väntat på. Höll kvar handen och då kom en till. Berättade för David och sa att han kunde försöka. Han höll på att somna men gjorde ett försök. Lade handen på magen och båda väntade. Tog en liten stund så kom det. Båda ryckte till och tittade på varandra. Våra ögon lyste och vi blev så glada. Kan ju säga att David vaknade till och det är inte allt som får honom att göra det inte =) Tro det eller ej men sen kom det ett par till och det kändes verkligen som om den lille krabaten som finns där inne hälsade på oss...
Nu känns det så häftigt för idag har jag kännt lite också, men inte som igår...

Annars idag har jag tagit det väldigt lugn.Dock varit uppe sen halv sju och tvättat och bakat mandelbiscotti. Mmmm
Hoppas att dom liknar Davids saffransbiscotti som han bakade för ett par veckor sen...!!!
Olle och jag har bara tagit det lugnt ikväll och jag tror att vi fortsätter dagen så här. Funderar på att tag med killarna och äta något gott ikväll.
Kanske fira det som vi var med om igår....

Nu ska vi forsätta här hemma och sen invänta David som har varit på kurs idag. Tror att det var något med heta jobb eller något sådant. Dom skulle börja dagen på barndstationen i Nybro iaf.

Ha det gott!!

Jobb = spikat

Så fick jag ett samtal idag och det visar sig att man får som man vill ibland....!
Det enda man behöver göra är väl kanske att anstränga sig lite...

Jag har jobb säkrat hela sommaren. Jag får jobba så länge jag bara orkar och kan. Känns hur gutt som helst och jag är sååå himla glad.

En stor jäkla bumling har lättat från mitt hjärta

Lite stressigt

Jaha, då var det redan dags att jobba igen. Igår fick jag ett samtal om arbete under sommaren. Ska försöka pussla lite så jag kan jobba både lite imon vården och barnomsorgen. Hoppas att jag kan lösa det på ett bra sätt. Min tanke är att börja jobba inom vården, sen göra tre veckor på förskola för att sen avsluta med en period inom vården. Håller tummarna för att det ska gå och lösa.

Igår hade jag besök av vän med bebis. Jättetrevligt! Vi tog en lång skön promenad först. Gick ute på Björkenäs och det är aldrig fel. Då får man också en chans att drömma sig bort ett tag...
Väl hemma lagade vi lunch, rester i ny tappning. Blev gott och det smakar alltid bättre med sällskap. Sen blev det fika. Kaffe, chokladboll och Davids underbara saffransskorpor. Måste f¨tummen ur och baka fler för det har varit åtgång av dom...! =)

Känner mig lite stressad. Tiden går så fort och veckorna bara rinner iväg. Antar att tdet bara kommer bli värre tids nog. Maj kommer nog bara flyga förbi och sen är det juni. Vi var på dop i söndags. David systerdotter döptes. Alltid så mysigt att gå på dop...! Och som Davids farmor påpekade för oss minst vid två tillfällen är det vår tur nästa gång...! Hjälp!
Vi ska på en bussresa till Bakken i Danmark, Drottning Margaretaloppet ska genomföras och så ska vi iväg till Skåne sista helgen i maj. Då ska vi på bröllop. Tur att man har en kalender, annars skulle det nog bli pankaka av allt.... =)

Nu tänkte jag att jag skulle börja samla ihop mig och fixa det sista här hemma innan det är dags att dra sig till jobbet.
Ha en fortsatt trevlig dag
/Hejsan

RSS 2.0