Vad gäller och vad ska man göra?!

Hur kan det komma sig att man har 15 som besökt bloggen idag men inte en ända kommentar....?

Antigen är det:

en och samma som är inne
inget av intresse
inget som är värt att skriva kommentar om
man har tänkt skriva något men inte kommit på vad (?)

 Ja det kan man ju fråga sig

Inte vet jag, men i vilket fall är det tråkigt att skriva saker eller lägga ut bilder om ingen verkar bry sig!


Få ta mig en funderare på hur jag ska göra.


Årets första gräsklippning!!!

Hör och häpna. Nu när vi kom hem från Öppnaförskolan klippte dom gräsmattorna hos oss!!! Jiiipppiiiiii!!!

En effektiv helg och en kväll på stan

Denna helg har varit fullspikad. I fredags var vi bortbjudna på valborgsfirande. Jag var trött efter en dag med otroligt mycker skrik och gnäll. Hade inge stort hopp på min ork, men vilken tur att vi kom iväg. Hade en underbart trevlig kväll med mycket skratt, god mat och trevligt sällskap. Efter en jobbig dag för Hugo med knölig sömn gav han upp 23:30 och sov till morgonen (!).

Lördagen inleddes med promenad med hela familjen följt av städning. Började som vanlig dammsugning och undanplock men slutade med storstädning. Härligt! Kvällen avslutades med ett 50-årskalas. Samma sak där. God mat och trevlig sällskap. Hugo gjorde stort intryck i sin nya sjorta, jeans och flin med två bissingar =)

Söndagen gick också i städningens tecken. Vi flyttade David lillasyster till egen lägenhet. Vilket jobb det är att flytta. Man kan ju tycka att man inte har så mycket saker men när man flyttar inser man hur mycket det faktiskt är. Och ärligt talat borde nog alla ta sig en titt i garderoben eller förrådet ibland. Så kul att få hjälpa till och flytta någon annan. Hennes första boende är en liten etta med en litet kök. Kommer bli hur mysigt som helst när det är färdigt. Hoppas hon kommer trivas. Lycka till!
När vi kom hem var inte vårt jobb klart för då stod det "tvättid" på schemat. Tvättade massor av tvätt och hela soffan. Fan vad vi jobbade på! Var väldigt effektiva och jag hann till och med åka till MAXI och handla. Efter en intensiv dag (och helg) sjönk vi ner i soffan efter att Hugo somnat (kl 21:15) tittade på en film med ett välförtjänt glas vin (eller två).

Idag ska jag få lite egen tid. Vilket jag har sett fram emot. Tror att det blir första gången sedan Hugo föddes som jag går ut och gör något utan honom på egen hand. Har ju handlat men detta är bara för egen skull. Kvällen ska tillbringas med vännen Anna-Karin. Vi ska gå ut och äta och dricka gott. Hoppas att vi kommer få en trevlig kväll, men det är jag inte orolig för! Alltid kul på våra möten!

Tänkte bjuda er på lite sköna bilder sedan sist.




RSS 2.0