Ett lugnande inlägg

Känner att jag efter dagens utbrott måste lugna alla som undrar och jag han var hemma innan halv fast det var bara med ett par minuter och då satt jag redan i köket med besöket från Trygghansa.
Så "Fan slapp ta han"  och det var väl tur det =)
Johanna, jag kan tänka mig att han tittade nervöst upp mot vårt fönster när han kom för jag var inte glad i telefon =)

Snart, efter det att jag skrivit klart här ska jag ut med Olle en runda för att sen åka in till stan och träffa en kompis och hennes son. Det var så länge sen vi sågs nu, skulle gissa på 6-7 veckor sen. Jag jobbade mycket ett tag och sen åkte dom på långsemester. Så idag känns det extra kul att träffas. Det blir nog att vi sätter oss någonstans och äter och fikar mest hela tiden =)

Vi ska bort ikväll och därför tänkte jag köpa en lite paket. Tror att hon har eller ska fylla år, men om fallet inte är så kan vi ge den till dom som inflyttninspresent...
Det är inte helt lätt detta med vad man ska ha på sig nu för tiden. Antingen är det för smått, sitter åt (absolut inte skönt när det trycker) eller så skiftar vädret medans man är ute... Gillar detta med sköna svala vindar det är ju så underskattat!!!!

Nehe, nu ser väl killen här hemma snart segelbåtar =)

Ha en bra dag alla

// Hej hej

Läcka eller hål?

Torsdag och inget större har hänt idag, än.
Vet inte om jag hade en liten vattenavgång idag. Kan inte säga säkert. Ringde iaf inte förlossningen. Tog en dusch och efter det tilltog sammandragningarna lite tyckte jag, men sen har det inte varit mer idag. Typiskt!
Inge fel på aktiviteten i magen iaf kan jag säga. Känns som om det lilla pyret retas med mig =)

Olle och jag har tagit våra promenader idag som vanligt. Vädret kan man väl inte klaga på om man tycker om värme, för gisses vad varmt det är i solen. Själv sitter jag inne, precis som resten av sommaren. Det blir för hett tycker jag.

Ikväll kommer en kvinna från Trygghansa. Hon ska berätta för oss om hur bra deras barnförsäkring är och så vill hon säkert att vi ska teckna oss för en också, men det beror ju helt på....!
Har bakat en blåbärspaj som vi kan fika på när hon är här.

Min kära sambo ringde just och sa "Jag blir sen idag". Då sa jag att det kanske inte var så bra eftersom vi har en tid bokad för hembesök. Ingen annan kunde stanna för dom hade hämtning på dagis och det är väl den lamsta ursäkten som finns och nu problemet bara var att någon ska titta på felet på en lastbil. Nu är det så här att detta kunde inte vänta tills imorgon för den ska ner till Skåne, men då räcker det ju inte bara med att titta efter felet, eller?
Jag blir så galen, för det är aldrig någon annan låter det som, som kan stanna kvar och David gör det så gärna, fast att vi har andra saker inplanerat! Det låter kanske inte som någon stor sak men det har varit mycket sånt nu senaste tiden och jag är grymt trött på att behöva stå och vänta eller behöva stressa för att han är sen.
Så jag sa "Fan ta dig om du inte är hemma till 17:30!!!" Han tänkte säkert "GRINIG SAMBO" =) Men vad 17!!!!

Nu får jag gå och städa undan i vår gemensamma lägenhet så att det ser snyggt ut tills vi får besök idag.

//Hej hej

Något? Inget!

God morgon.

Idag är det den 25/8 och vi ska till sjukhuset för att bli visade förlossningavdelningen. Spännande. Tror att det blir bra efteråt då man vet hur det ser ut och vad som finns att erbjuda oss den dagen vi åker in för att inte komma hem utan vårt knyte. En slags trygghet.

Innan det är dags för visning ska jag träffa en kompis på stan. Det ska ätas lunch och kikas en del i fönster =) Behöver ju inte köpa något just, men man kan ju alltid kika... Länge sen jag köpte något till mig själv nu och vad jag har hört så kommer det inte ändra på ett tag framöver...
Ska ses i stan vid kl 12. Känns lagom men ändå kommer det bli snålt med tid.

Idag är det 21 dagar kvar. Jag tycker att det räcker nu, men om man tänker efter så är ju inte 21 dagar något när man ska få något så underbart för mödan.

Var på föräldraträff igår. Trevligt som vanligt. Pratade om förlossningen som stundar och fick se en bra film. Det var inte en massa skrik och blod utan den var fylld med glädje. Både jag och David fick tårar i ögonen när barnet på filmen kom ut och när vi såg oss omkring var det fler med oss =) Så underbart att se, både filmen, när barnet kom ut och andra reaktioner =) Äkta glädje enligt mig

Igår på kväll hade jag känningar som vanligt, men när jag tog ett kliv här hemma fick jag stanna upp för det gjorde så ont. Ont på ett annat sätt. Sen höll det i sig på det viset. Trodde att nu var det dags. Men vi gick och lade oss. Somnade till slut och vaknade tidigt, kl 3 (inte ovanligt) och då kändes det som vanligt igen. Underligt. Jag vet inte vad det var med det tryckte neråt på sidorna... David blev lite nervös, det såg jag på honom och det är ju inte så lustigt...

Nä nu ska jag ta och klä på mig och ta en kisserunda med Olle.

//Hej

Ser mörkt ut...

Maria, jag måste säga att chansen att det kikar ut någon liten människa idag verkligen ser liten ut. Där emot kan det fortfarande hända saker som gör att denna familj består av en person till imorgon =)

Bättre att satsa på din andra gissning, pojke var det va?

Kram på dig!

Har lite bilder att bjuda er på


Dessa fina blommor fick jag av älsklingen när jag hade haft ett par kämpiga dagar.
Tack!


34+0 5 veckor kvar till bf


Här hängs det bebiskläder i mitt underbara nattlinne, det mest bekväma att ha på just nu


Vår fina kille som älskar att vara ute. Bilden tagen igår vid  Orrenäsasjön


Jag var också där och hade det skönt i solen


Mina favoritkillar. En av dom fixade med dagens lunch. Hoppas ni förstår vem av dom =)
Den andra badade och busade mest...


Här är jag i Folkeslunda hos svärföräldrana. Keps är ett måste när man är i solen!


Måndag den 24/9

Jaha Maria, då var det den 24 augusti och klockan är snart 13:00. Jag har fortfarande inte känt något som tyder på att din dröm skulle slå in idag. Men mycket kan hända än och fort kan det gå säger dom som vet!

Hör av mig isf.
Kram

No more slit

Så nu är det ett faktum. Jag ska numera inte arbeta mer innan det att barnet kommer. Det känns så skönt och jag tror att det var rätt beslut att ta idag. Jag har ont bara av att ställa mig upp och att gå. Så nu slipper dom mig på jobbet =) Fast jag tror att dom kommer sanka mig och magen lite..

Nu kommer jag satsa på att uppdatera mig blogg oftare. Om vad som händer under dagarna och i min graviditet. Dom som vill veta och som är intresserade läser, andra får stå över =)
Detta är i särklass det bästa jag varit med om, samtidigt som det har varit väldigt krävande under vägen. Det går inte att förklara hur det känns men ibland känner man ju att nu är det nock fast jag har ju inte fått min belöning än och det är den som lockar.

Emma, kompisen som jag träffade igår tror att det blir en pojk med tanke på magen och hur graviditeten varit. Jag har knappt gått upp något i vikt och inte rundat på mig på sidorna, utan allt är fram och står utåt.
Samtidigt sa en annan att om man bär det högt är det en flicka. Så jag vet inte vad jag ska tro eller vänta mig =)
Vid två tillfällen har jag drömt om förlossningen eller hur det gick till när jag fick mitt barn.

Dröm nummer 1:
Första gången var jag i Mörbylånga (hemma hos mamma). Då fick jag honom av mamma och mormor som hade honom åt mig först. Han hette Nils och hade spetsig näsa, något som varken jag eller David har. En kompis hade tagit på honom en blå body som jag verkligen inte tyckte om, men ville inte såra henne så den fick vara på. Eftersom jag tyckte att det var bäst att ringa förlossningen och berätta att jag fått honom kunde jag inte amma honom med tanke på att dom säkert ville ha en födelsevikt på honom. Och så fick det bli.

Dröm nummer 2:
Denna gången befann jag också mig i Mörbylånga hos mamma, men denna gång närvarade inte mormor och så födde jag honom själv. Förlossningen gick hur bra som helst. När han var ute skulle jag gå och visa honom för mormor som kom gående på gräsmattan, men hon tittade mest på honom och sen var det inge mer med det. David var faktiskt där men hade duschat eller något för han stod med en handduk om midjan och när jag frågade honom om vi kunde kalla honom för Axel, sa han "Visst".

Herregud så man kan få ihop det!!! Vet inte vart jag har fått namnen ifrån, inget vi har pratat om eller som jag har funderat på. Efter dessa drömmar är det knappt att David låter mig åka ensam hem till Mörbylånga och min mamma =)
Jag kan heller inte säga att jag inte har tänkt tanken ett par gånger när jag varit på väg till ön ensam, man vet ju aldrig... Som tur är är det ju inte långt dit och man kör på 30 min och det ska jag väl hinna =)

Än så länge har jag inte gjort något här hemma idag. Tog en lite längre tur än vanlit på egen hand med Olle på förmiddagen, men det var knappt att jag orkade hem. Ändå var det unde halvtimmen och det känns inte kul. På kvällarna när vi är ute håller David killen i koppel och det gör nog stor skillnad och oftast så tar vi numera cyklarna.
Igår när vi kom hem och skulle ta en tur med Olle så var jag så trött och jag frågade om dom absolut ville ha mig med. Svaret "Nej" kom aningen för snabbt från David och jag tittade på honom. Då sa han "Men utan dig går det lite snabbare" Hahaha ärligt iaf, så jag blev hemma och hade fixat i köket tills dom var tillbaka.

Ska kanske ta och vrma mig lite mat nu
Höres

Sitter här igen

Jaha, då satt jag här igen. Klockan är innan sju och jag har varit vaken sen Davids klocka ringde, havl sex. Idag gick jag upp med honom och drack lite te. Solen lyser för fullt och det ser ut att bli en fin dag.

Igår var jag på IKEA och träffade en kompis och hennes lille son som är tre månader redan. Han var så fin. Go och gla. Vi åt lunch och snick-snackade en massa. Blev bestämt att vi ska spela minigolf på deras bana som dom numera äger och titta på Dirty Dancing en kväll =) Ser jag fram emot!

Blev så trött av IKEA men dagen var ju inte slut där, nej, klockan 14 skulle jag inställa mig på sjukhuset för UL, igen. 4:e gången och det hon kunde se efter jobbig tid på britsen var att jag fortfarande har ett stort barn i magen. Funderade då över min kurva och hennes svar var att min mage hade sjunkt pga barnets fixering som är långt ner nu. (Hon fick kämpa för huvudbilderna.) Men det kan hon gott ha för när jag frågade om det kunde ha att göra med att jag är längre gången (så som vi pratar hos barnmorskan) sa hon bara helt tvärt och bestämt hon så var det inte. Man gå efter den uträkningen så en gång är gjord och den ändrar man inte på! Där fick jag!!!
Dom räknar tydligen  aldrig fel utan har dom satt ett datum så är det så.....
Jag kan förstå att det är svårt att räkna om tiden helt, inte så jag menar, men man kan väl vara öppen för alla anledningar och så behöver man inte vara en sådan stropp!

Jag har min och bebisens väskor ganska packade och jag tror mer på min barnmorska i detta fall, tyvärr.

Det var vid denna undersökning som det började kännas listigt i kroppen. Jag kände att jag blev illamående och att bebisen rörde på sig mycket. Det satt i hela kvällen sen. Hade väldigt svårt att somna. Bara jag rörde mig så kändes det som att jag höll på att "kasta upp". Fy det var hemskt! Efter lite snurrande och tårar så måste jag ha somnat för jag vaknade idag och känner fortfarande att jag inte mår bra. Har fått i mig en kopp te mig inget mer. Vet inte vad det är och det är inget jag känner igen. Sak ge bort min två sista dagar nu. Det tar emot men jag klarar inte av att genomföra dom tror jag. Och skulle jag över all förmodan göra det så vet jag inte hur jag skulle må efteråt....
Så, jag ger mig och skänker dom dagarna till en annan tjej som säkert vill ha dom.

Ska gå och vila mig en stund nu.
Önskar alla en en trevlig dag

//Hej hej

Vaken!!!

God morgon på er alla!
Här sitter jag och är både uppe och vaken. Vaknade när David sa hej då innan han for till jobbet, har sovit dåligt i natt men kan trotts detta inte sova!!! Vad är nu detta. Kan ju inte påså att jag känner mig varken pigg eller utvilad. Nästan tvärt om, groggy i huvudet!
Kanske kan det vara ett sätt för kroppen att lära och öva mig inför vad som komma skall....

Igår var det dags för den efterlängtade föräldraträffen. Det var spännt för oss både innan. Det var vi och åtta föräldrarpar till. Åldern kändes hög men samtidigt är det svårt att sätta ålder på vissa människor. Vi är näst yngst, men alla utom ett par väntade deras första barn. Så vi var alla i samma situation och då spelar inte ålder någon större roll.
Det var trevligt iaf. Vi fick presentera oss inför gruppen, som ett sätt att lära känna varandra lite bättre, men inte på vanligt vis utan mammorna fick pressentera papporna och tvärt om. Det blev rätt kul ibland. En del berättade mer än andra.

Efter träffen gick vi in med barnmorskan för att ta ett mått på min mage, på så vi slapp jag vara där kl 8:15 idag. Snällt!
Måttet hade inte ökat något sen sist och on sa att det skulle bli bra med ett extra  UL idag. Min värden ser bra ut, bebisen reagerar på beröring och har ett bra hjärtljud. Så varför min mage har stannat upp och växa förstår hon inte riktigt.
Hoppas att allt ser bra ut på UL idag. Blir lite orolig, men eftersom att bebisen svarade alert på berörigen så är jag inte så orolig som jag var förra veckan.
Det är ju lite underlit att jag inte lägger på mig något tycker jag. Dels så borde magen växa eftersom bebisen "hullar" på sig ca 250g i veckan och jag som har så lätt för att gå på i vikt i vanliga fall.....

Ska nog ta med väskorna i bilen idag iaf för säkerhetens skull =) man vet ju aldrig

Igår bakade jag brödbullar. Dom blev goda dom. Tycker det är roligt att baka och jag tror att jag ska fortsätta att försöka baka bröd. Det är både roligt och lite billigare känns det som ibland. För gud vad dom kan ta betalt för ett limpa bröd, om det ska vara något att tugga på altså! "Svampbröd" kostar väl inte så mycket men å andra sidan går det ju åt mer av det efrersom man måste äta fler skivor för att bli mätt!

Ska nog gå och vila en lite stund på sängen nu. Fick en förfrågan om tidig lunch på IKEA av en kompis som fick en liten för ett tag sen som jag inte träffat, så det vore trevligt tycker jag, men då kan jag ju inte känna mig så här groggy i skallen.
Håller tummarna för att allt ska se bra ut idag på UL och jag återkommer med uppdateringar.

//Hej hej

Uppdatering kring kaoset som blev i onsdags

Hejsan på er,

jag har kanske insett att det förra inlägget kräver en uppdatering. Det vjag skrev då var det enda jag kunde få ner men nu har allt lagt sig lite och jag kan förklara närmre.

Var hos barnmorskan på en vanlig undersökning. Har ledat högt i magmåttet innan men dom senaste gångerna börjat närma mig den "normala" kurvan. I onsdags hade mitt mått minskat. Det spädde på barnmorskans misstankar om att jag kan vara längre gången än vad som är uträknat. Dels måttet och en del andra saker som t.ex. att barnet låg så långt ner att hon inte kunde avgöra om det var ett huvud hon kände eller en rumpa. Så hon fick ta fram UL-apparaten och visst var det ett huvud =)
Hon skulle faxa iväg en remiss om ytterligare ett extra UL. Så hon tyckte inte jag skulle jobba mer om jag absolut inte ville och att allt kändes bra. Likadant sa min chef när jag pratade med henne. Men när hon säger så, så kan jag inte låta bli att tänka att hon tänker på att hon kan spara in mina timmar utan att ge dom till någon annan. För nu ska det "täckas upp i huset" som det så fint heter. Det betyder typ att det inte sätts in vikarie utan någon från en annan avdelning får komma och hjälpa till om man behöver hjälp...! Detta tycker jag inte om utan tänker att när jag inte kan jobba har en annan tjej sagt att hon kan ta mina pass och då hör jag bara av mig till henne. På så vis slipper vi kort =) Hahaha

Blev så nervös när jag kom hem på onsdagen att vi åkte och köpte blöjor som var det sista viktiga på BBresan.
Igår var jag inne i stan och fixade en filt, sockar och en mysig dress som också ska med till BB. Senare efter maten for vi bort till IKEA och köpte innetofflor, så nu kan det sätta igång bäst det vill för nu är vi redo, eller iallafall så redo som vi kan bli.... =)

Ska jobba ikväll och jag hoppas att allt kommer gå bra. Jag har ju min kolega till undsättning om det inte skulle gå bra. Då tar hon min lördag och söndag. Innan jag åker ska jag packa både min och bebisens väska så att den står redo över helgen. David vile även tt jag skrev en handelslapp om vad jag vill ha med min i förtäringsväg, så att han vet vad han ska köpa... Den ska sättas på kylskåpet föreslog han och jag tyckte det var en bra ide. Vi ska vara på skilda håll i helgen och jag kan tycka att det är en trygghet att han vet vad jag vill ha och vad som ska med när vi rycker ut =) Det är inte lätt för dom att veta annars.

Önskar alla en trevlig dag och en bra helg

//Hej hej

Hjälp!

Ok, vad händer? Borde jag packa min väska eller vad?
Efter dagens besök hos barnmorskan blev saker och ting mindre självklara och hela min tillvaro förändrades.

Bara framtiden kan visa oss vad som väntar oss och tro mig, vi VÄNTAR med spänning.....!

Du & Jag

Står i valet och kvalet idag, vara hemma och sjukanmäla mig eller jobba....

Har ont i magen men jag vet inte om det kommer gå över och då kan jag ju jobba, men det kan ju också bli värre och då kommer jag nog få åka hem eller bita ihop och det är inte bra... Om jag ändå visste hur det skulle bli

Annars är det bra idag. David jobbar och jag och Olle ska nog snart ner till Mörbylånga så vi är på plats. Vi ska sova där i natt och det blir bra för då slipper jag köra hem efter jobbet. Ska infinna mig där kl 07:00 i morgonbitti igen.

Igår var David inte hemma förrens kl halv nio och då myste vi räkor och lite annat gott. Mysigt ibland att sitta och skala räkor, men man blir ju så kladdig och lukten sitter i länge efter det att man är klar.

Nu vill jag ha hem vagnen. Jag vet inte vad det är med det men jag bara längtar!!!! Sängen har vi heller inte köpt men det känns inte lika angeläget. Lustigt för med sängen skulle man kunna bädda och göra fint... sÅ ÄR INTE FALLET MED MIG, JAG VILL HA VAGNEN!!!!
På onsdag är det bara fyra veckor kvar till BF och jag förstår inte att det har gått så fort som det har gjort. Fick ju reda på det nästan direkt och sen har vi följt utvecklingen och sett alla steg. Vecka för vecka och nu är det bara fyra veckor kvar. Svårt att förstå. Sen blir inget sig likt och hur det blir då det kan varken jag eller David föreställa oss...! =)



Vi gör det tillsammans, Du & Jag

Ensam hemma



Vi två ska bilda familj och det känns så otroligt rätt. Älskar dig David och jag ser fram emot att du och Olle kommer hem senare idag.

Pussar från mig

Äntligen över

Ja så känns det, äntligen är jobbet avklarat och jag kan ta helg. Ikväll ska vi nog äta kräftor med lite goda tillbehör och sen blir det godis =) Vi har tvättstugan ikväll men jag tvättade hos mamma igår och därför är det inte mycket kvar. Sängkläder och lite av bebisens saker, men det ska ju göras och passas...
Hoppas på att vi hinner med ett bad ikväll också. Det är såå varmt och det skulle vara riktigt skönt med ett dopp i det blå.

Imorgon ska mamma och mormor koka kroppisar och komma upp till Folkeslunda, så då ska man införfinns sig där också. Blir supermysigt och förhoppningsvis gott! =) Fast jag är inte orolig. Dom kan sina saker =)

Nu väntar jag bara hem David så vi kan åka och handla.

//Hej hej

Walander

Igår lade jag mig medans killarna var ute på cykel. Det var skönt men jag hade svårt för att somna. Det är väl mycket just nu som snurrar i huvudet på mig...

Kvällen passerade snabbt. Vi hyrde film, Walander - Hämnden, den var ok. Saknade dock dom vanliga karaktärerna. Till detta åt vi pizza. Köpte för första gången från Berga och det kanske blir fler gånger. Tycker dock inte att det är så gott med pizza som jag bruka tycka, men det kan ju ha med graviditeten att göra...

Idag ska jag jobba och imorgon också sen är jag ledig över helgen. Det ska bli så skönt och jag hoppas att David och jag kommer få någon egentid. Blir mycket tid i Folkeslunda nu och det är både på gott och ont.

Nu ska jag göra iordning mig, packningen och Olle, sen far vi till Mörbylånga.

//Kram på er

Då har det hänt!!!

Ja då var stunden kommen som jag fasat inför. David är ute och cyklar och jag är hemma för att jag har ont och behövde vila!!!

Helvete!

Ja så känns det faktiskt. Att inte kunna göra det jag brukar och som jag uppskattar. Det finns dom som har hund och annat som inte uppskattar itelivet och det som hör till. Som inte tar med sig djuren när dom går sina promenader, men det gör jag. Och jag älskar den stunden på dagen då det är jag, älsklingen och Olle. Vi tre som gör något som vi alla gillar.
Men det ska väl bli bra detta också.... Känns bara så hopplöst. Allt går emot mig just nu....

Osäker

Ja då var två av fyra dagar jobbade och jag vet inte hur jag ska göra med fortsättningen. Ska jobba tills den 20:e men den är en tjej inne på vik som slutar den 14:e. Tänkte hon kunde få mina dagar som hon gärna sa att hon gjorde, men det gör nästan varken till eller från. Blir bara av med två eller tre arbetsdagar...

Ska ringa imorgon och höra mig för lite.

Maria, jag ska säga dig att jag verkligen önskar att det vore så just nu, att den signalerar att den vill ut nu... Just nu är det bara jobbigt  och jag låter bara gnällig, men självklart vill jag ju att den ska vara inne i min mage tills den är färdigt bakad och redo för vår värld =)

Tisdag och ett försök

Igår var jag hemma från jobbet. Jag var osäker på hur jag skulle göra men David övertalade mig eftersom jag har hårda sammandragningar på söndagen. Tur var det ska jag säga för igår var det samma sak. Låg och sov mycket av dagen och med mammas hjälp blev det handlat. Tack Mamma!
Tog en liten kvällspromenad, i sakta mak med grabbarna på kvällen men det var för mycket. Fick så ont att jag fick stanna flera gånger på hemvägen och kvida.
Därför är jag lite orolig över kvällen. Jag ska jobba och jag jag vet inte hur det kommer gå... Vet inte hur jag skulle kunna hjälpa någon annan människa om jag inte ens kan ta en promenad...
Kanske dags för mig att sluta jobba???
Tänkte ge det en chans ikväll och se hur det går. Går det inte, nej men då har jag ju givit det en chans i alla fall. Sådan är jag, jag kan inte vara hemma om jag inte är sjuk, riktigt sjuk. Men nu är jag inte sjuk utan gravid. Måste tänka om. Att vara hemma från jobbet är ju både för min del men mest för barnets. Det är fortfarande tidigt att födas nu (om jag inte är två veckor före). Det kommer jag aldrig få veta men undrar gör vi ju...

Tänkte packa resten nu, ska sova hos mamma i natt, och se åka ner till Mörbylånga. Då är jag på plats och kan vila mig ända fram tills det är dags att åka till jobbet. Hoppas att detta kommer gå vägen men just nu är jag inte optimistisk, för just nu kom det en sammandragning och jag bävar för kvällen....

Håll tummarna för mig idag!

//Hej hej

Bytte jobb mot poolbad =)

Så var det söndag och helgen är snart slut. Har varit en trevlig helg med mycket skratt, god mat och sol. Vi har varit på Öland hela helgen hemma hos svärföräldrarna. Har sovit i husvagn, vilket inte är lika kul.... men det går ett par nätter.
Hade kraftiga sammandragningar idag vilket gjorde att jag fick lägga av med gräsklippningen och sen var jag portad från allt arbete resten av dagen... Antagligen bra, men inte kul. Blev rastlös så jag gick och badade i poolen =)

Hoppas att ni alla har haft en bra helg och att det fina vädret håller i sig.

//Hej

RSS 2.0