Harrys på kvällen

Igår var jag så sugen på att hitta på något. Under dagen så var jag och Olle nuttiga då vi gick den långa rundan på 1h 15min. Vad som bör tilläggas är också att dt inte var vilket väder som helst utan typ sommarvärme, vilket gjorde att både hunden och jag höll på att törsta ihjäl oss innan vi hann hem och dök på vattnet....!
När David kom hem lyfte jag frågan och det blev snabbt bestämt att vi skulle inte till stan, men vart visste vi inte. Körde runt lite och till sist hamnade vi på Harrys och åt av deras After Work. Planka med dryck 99:- och för min del alkoholfritt alt 80:-. Hur gått som helst!!!! Mört och välsmakande. Det var riktigt trevligt att för en gångs skulle göra det man tänker och att det just inte stannar där, vid en tanke.
När vi gick därifrån var vi både mätta och belåtna, men, jag föreslog vägen runt Konsum.... Vi gick in och jag kom ut med 2 st Mars... =) "Vad gör man????"

Väl hemma behövde Olle gå ut och det kombinerade vi med en tur förbi Davids föräldrar. Blev kvar ett tag och det var som vanligt trevligt.

Idag, onsdag och Valborg ska jag spendera på jobbet. Det är inte helt tokigt men det är väl klart att man hade velat vara hemma och gått bort till brasan och myst men det blir ju aldrig varken långvarit eller särskilt mycket, så jag kan lika gärna jobba.

Jag ska jag ta på mig gympaskorna, koppla Olle och ge mig ut på vår vandring runt Norrliden/Berga.
Ha en fortsatt trevlig dag

//Hej hej

Kostaoutlet

Igår gjorde jag och min mamma en utflyckt till Kostaoutlet.
Åkte hemmefrån kl 9:00 och var hemma igen 16:00. Det blev med andra ord en heldag. Hade mycket trevligt. Många skratt och och gott humör hela dagen trotts provning av kläder och skor vilket kan göra en på dålig humlr om det inte vill sig. Men igår ville det verkligen sig. Köpte både kläder i stort och smått =) och även ett par skor som är tänkt till student och bröllop som väntar framöver.
Mamma hade gjort fika som vi avnjöt i halvtid. Det var bl.a. äggmackor (stekt ägg) som jag älskar så. Finns nästan inget annat som jag tycker smakar så gott som just det på en fika ute. Smakar inte alls lika gott hemma... Jag hade med mig saffransskorpor som David faktiskt har bakat. Mumsiga!!!
På färden upp hade jag naturligtvis en Japp med mig. För er som inte är så insatta i detta kan jag säga att det är lite av en last just nu, Japp. Herre Gud, vad skulle jag göra utan???? =)
Kom hem med tre kassar och David höll på att slå avigt tills han fick se vad det var i dom, då blev han lugn.  Han tyckte att allt var fint och inget onödigt och det var ju skönt att höra.
Framöver planeras det en tripp till Ullared. Undra om han kommer vara lika nöjd då? =)

Boka oss till en dagsresa till Bakken i Danmark som anordnas av hyresgästföreningen vi tillhör. Den kommer gå i maj och vi ser båda fram emot den.

Tvättade en massa igår och medans den sista laddningen torkade tog vi oss en långpromenad på 1h 30min. Det var långt efter att ha varit igång hela dagen.

Det var något lustigt igår. För under hela kvällen så skrattade jag. Allt var kul. Olle på sitt vis och David lika så. Promenaden skrattades igenom och jag höll nästan på att kissa på mig ett tag då David satte igång med sina ljud och kommentarer om allt och alla. Vet inte men jag tror att den lille därinne i magen har samma humor som vi för under promenaden så bubblade det och höll på som bara den där inne...! Tyvärr ingen tydlig spark eller så men det kommer väl snart det också.

// Hej hej

Idag

Sååå stort

Under en längre tid har jag velat skriva och berätta om en speciell sak, men inte kännt att jag kunnat på grund av några faktorer. Men nu känner jag att det känns tryggt och säkert så här kommer det.
I tisdags var jag och David med om något sååå stort. Vi fick för första gången en glimt av vår framtid. Något som vi bara har gissat oss till innan och som vi längtar så otroligt mycket efter.

Jag är gravid...


... och vi var på ultraljud....!

Enligt barnmorskan såg alt bra ut och det var så skönt att höra. Har inte kännt något som jag helt säkert kan säga är en spark äneller en fosterrörelse, men barnmorskan sa att jag borde ha kännt något men kanske inte vågat tro att det var barnet och det är nog sant. Har mått ganska kasst under den tidiga delen av graviditeten men nu kunde det knappt vara bättre tycker jag. Är ute och går mycket och håller igång. Tycker kanske att det ibland känns som om jag borde ta det lugnt men det kommer nog sen och då har jag nytta av att ha hållt igång. Så jag kämpar på =)

Kan knappt fatta det själv men tydligen så har jag redan gått halvvägs och det känns inte klokt. Tiden gick så sakta i början med illamående och oförmåga att äta, men nu tycker jag att veckorna flyger iväg. Under maj månad ska vi på dop, bröllop och en del till som kommer dyka upp senare. Helgerna är snart uppbokade, sen kommer sommaren och efter det hösten då vi bli en till i familjen. Vi kan knappt bärga oss. Otroligt vilken leveranstid det är på de små krypen =)

Vi vet inte om det är en pojk eller flicka. Funderade mycket på om vi skulle ta reda på det vi ultraljudet, men vi kunde inte bestämma oss. Väl där frågade inte barnmorskan oss och vi sa inget, så det blev att gå därifrån med ovissheten och det känns helt ok för oss, men klart att vi är nyfikna...
David har gått in för detta och försöker hålla jämna steg med mig och mina känslor och tankar, vilket kanske inte alltid är så lätt =)  Men det känns så bra att det just är han och jag som gör denna resa tillsammans. Är även övertygad om att han kommer bli en toppenpappa och en underbar partner att dela föräldraskapet med. I med- och motgångar.  
Han är lugn och trygg och det behöver jag ibland...

Ja, nu har jag skrivit om det och det känns bra. Framöver kommer det nog handla mycket om min graviditet och bebisar, men ska även försöka skriva en rad om allt annat som händer i min vardag =)

//Hej


Tisdag och ledig

Sådär ja, andra dagen av min ledighet. Känns skönt och passande. Jobbade hela helgen och behövde vila upp mig lite kände jag.
Gårdagen blev den dagen då vi äntligen fick tunnen ur och köpte nya ute möbler. Det blev en liten grupp och den passar oss perfekt eftersom vi är två och har en relativt lite balkong. Det blev lite annan pyntning av balkongen när vi ändå var på gång. Damsugaren kom fram och det blev hur fint som helst. Vi är supernöjda.

Hade tvättstugan igår och det är väl aldrig kul men alltid skönt efteråt. Blev 6 maskiner körda och allt utom ett par av David kallingar blev torra =) Allt blev dessutom inlagt och det tillhör inte vanligheten. Tycker jag var ett riktigt bra resultat.

Var på stan med min mamma. Fixade en konfirmationspresent till min lille kusin. Säger inte vad det blev men jag hoppas han blir nöjd.
På stan blev det lite kik på kläder =) och självklart en välsmakande lunch. Trevligt att träffa mamma på stan, det händer ju inte sååå ofta kan jag inte påstå.

Det är mycket som är på gång här hemma och det känns nästan inte som man hinner med riktigt i allt som sker.
Vi ska på konfirmation, dop, bröllop och lite annat som jag kommer återkomma om lite senare.

Nähe om jag skulle ta och damsuga, torka golvet och ta en lång härlig promenad med Olle medan golvet torkar...?! Ja jag tror det. Måste städa av eftersom Davids sysyter med familj kommer hit ikväll. Vi ska käka mat ihop och sen gå en kvällspromenad tillsammans. Ser så fram emot det.
Dom har en tjej på 2,5 år och en nykomling på 5-6 veckor. Så mysigt att träffa henne så här i början av hennes liv. Är ju inte varje dag som man får hålla, lukta och mysa med en så liten människa...

Dags att utgå
//Hejhej

2:a april

Ja jag få nog erkänna att jag är något av en veckobloggare... Det var inte taken men tyvärr verkligheten. Ska försöka bättra mig men jag vet hur svårt det är för mig.

Sen sist vet jag inte riktigt om det har hänt så mycket som är så speciellt.
Men här hemma har vi tagit tag i promenaderna och dess längd. Har just nu en favorit som tar 1h och 15min, är 6 km, 7000 steg och förbränner 450 kcal. Den är toppen just nu och när vi kommer hem har vi både gjort sit ups och armhävningar.
Vart har den energin kommit ifrån undrar ni...?!
Jag tror att det beror på att det blivit ljusare och skönare ute. Det är ljust betydligt längre på kvällarna och det har gjort att vi liksom fått en spark där bak =)

Vi har ätit på balkongen nu ett par dagar. Helt underbart. Vi grillade igår, kött och korv, med potatissallad och grönsallad. Fy f'n vad det är gott!!! Så nu vill man nästan inte äta annat =)

Idag har jag varit på träning och ett besök hos min duktiga och trevliga sjukgymnast Kattarina. Idag masserade hon bara axlar och nacke och efter det bestämde vi att jag själv ska ta kontakt när jag känner att jag behöver. Så skönt. Jag berättade vad vi höll på med här hemma och då sa hon att jag kunde sköta min egen träning själv hemma också om jag så ville. Hon rekomenderade mig att köpa hantlar till vissa rörelser och det ska jag nog göra. Känner mig så pass mycket bättre i ryggen nu och det är ännu en bidragande faktor till att jag känner mig piggare.

Nu har jag letat upp ett brödrecept som jag tänkte pröva.
Hörs snart igen
// Hej

RSS 2.0